Διεθνής Λογαριασμός
  Ορισμός Διεθνή Λογαρισμού
  Προϋποθέσεις Ανοίγματος
  Υπηρεσίες Μας
  FAQ `S
  On-line αίτημα
  Ιδιώτες
  Καταθέσεις
  Κάρτες
  Καταναλωτικά Δάνεια
  Στεγαστικά Δάνεια
  Επιχειρήσεις
  Καταθέσεις
  Δάνεια
  Κάρτες
  Leasing
  Χρηματοδοτήσεις
  Εξωτερικού για Επιχειρήσεις
  Παρεχόμενες Υπηρεσίες
  Πως θα Δανειζόμαστε
  Ενημέρωση Καταναλωτή
  Επενδύσεις
  Εταιρίες Επενδύσεων
  Χρυσός
  Χρηματιστήριο
  Ιστορικό Επιτοκίων
  Κυπριακή Οικονομία
  Φορολογία
  Εταιριών Κύπρου
  Σύμβαση Ελλάδας Κύπρου
  Σ.Α.Δ.Φ.
  Σύνδεσμοι
  Όλες οι Τράπεζες
  Βρείτε Χρήσιμα links...
  Διάφορα Έντυπα
 
  Περιοχή Συνεργατών
 
Email:
   
Password:
   
 
Κούρεμα Δανείων

Κούρεμα δανείων

Το κούρεμα των δανείων είναι ένας τρόπος που προσφέρουν οι τράπεζες όταν επιθυμούν έστω και μακροπρόθεσμα τη ρύθμιση των χρεών ενός οφειλέτη. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει δυνατή η επίλυση των προβλημάτων των ανεκπλήρωτων χρεών σε βάθος χρόνου.

Μέχρι το τέλος του 2017 αναμένεται οι τράπεζες να προβούν στο κούρεμα στεγαστικών δανείων, κούρεμα καταναλωτικών δανείων αλλά και κούρεμα επιχειρηματικών δανείων το άθροισμα των οποίων προβλέπεται να αγγίξει τα 3 δισ. ευρώ, ενώ συνολικά μέχρι και το 2019 το ποσό αυτό προβλέπεται ότι θα αγγίξει τα 14 δισ. ευρώ.

Οι τράπεζες σκέφτονται να βοηθήσουν στην ελάφρυνση και εξυπηρέτηση των τακτικών οφειλετών τους οι οποίοι έχουνε μακροπρόθεσμες οφειλές και επιδεικνύουν συνέπεια. Στους δανειολήπτες αυτούς φαίνεται ότι μπορεί να γίνει κούρεμα οφειλών, μείωση επιτοκίου ή σπάσιμο του δανείου τους στα δυο.

Ενώ παράλληλα φαίνεται πως θα επιδείξουν ένα πιο σκληρό πρόσωπο σε δανειολήπτες που δεν χαρακτηρίζονται από τη συνέπεια που σύμφωνα με αυτές δεν πληρώνουν όχι για΄τι αδυνατούν αλλά επί σκοπού.

Κόκκινα δάνεια και κούρεμα οφειλών

Τα κόκκινα δάνεια αποτελούν μεγάλο φόρτο τόσο για τους δανειολήπτες που αδυνατούν να τα πληρώσουν όσο και για τις τράπεζες που αδυνατούν να τα εισπράξουν. Αυτό που στην ουσία επιθυμούν οι τραπεζίτες είναι η εύρεση μακροπρόθεσμων λύσεων έτσι ώστε να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη ρύθμιση χρεών που επιβάλλεται μέχρι το 2019.

Στην πραγματικότητα το κούρεμα θα γίνεται όταν ο οφειλέτης έχει ακολουθήσει τους όρους της συμφωνίας και η οφειλή του φτάνει προς το τέλος της και όχι προκαταβολικά από την αρχή όπως πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι θα συμβαίνει.

Η ρυθμιζόμενη δόση ενός κόκκινου δανείου θα είναι αρκετά πιο χαμηλή από την υπάρχουσα δόση και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 5% της αρχικής δόσης.

Ένας ακόμη λόγος που οι τράπεζες επιθυμούν την εύρεση λύσεων προκειμένου να καταβληθούν τα χρέη είναι και το γεγονός ότι πέρα από τα ήδη υπάρχοντα κόκκινα δάνεια, καθημερινά αυξάνει ο αριθμός των οφειλετών που αδυνατούν να καταβάλλουν τις δόσεις που έχουν οριστεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το κούρεμα των δανείων

Η εταιρεία μας από το 1944 δραστηριοποιείται και ειδικεύεται, στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των τραπεζικών προϊόντων και των ακινήτων.

Για το λόγο αυτό διαθέτουμε την απαιτούμενη πείρα και ενέργεια ώστε να δώσει λύση και στα δικά σας πρόβλημα βοηθώντας σας να καταφέρετε κάποιο κούρεμα οφειλών.

Δείτε περισσότερα:

 
 
Κατεβάστε: