Διεθνής Λογαριασμός
  Ορισμός Διεθνή Λογαρισμού
  Προϋποθέσεις Ανοίγματος
  Υπηρεσίες Μας
  FAQ `S
  On-line αίτημα
  Ιδιώτες
  Καταθέσεις
  Κάρτες
  Καταναλωτικά Δάνεια
  Στεγαστικά Δάνεια
  Επιχειρήσεις
  Καταθέσεις
  Δάνεια
  Κάρτες
  Leasing
  Χρηματοδοτήσεις
  Εξωτερικού για Επιχειρήσεις
  Παρεχόμενες Υπηρεσίες
  Πως θα Δανειζόμαστε
  Ενημέρωση Καταναλωτή
  Επενδύσεις
  Εταιρίες Επενδύσεων
  Χρυσός
  Χρηματιστήριο
  Ιστορικό Επιτοκίων
  Κυπριακή Οικονομία
  Φορολογία
  Εταιριών Κύπρου
  Σύμβαση Ελλάδας Κύπρου
  Σ.Α.Δ.Φ.
  Σύνδεσμοι
  Όλες οι Τράπεζες
  Βρείτε Χρήσιμα links...
  Διάφορα Έντυπα
 
  Περιοχή Συνεργατών
 
Email:
   
Password:
   
 
Καλωσορίσατε
 

    Το τραπεζικό τμήμα της "VIRVILIS FINANCIAL SOLUTIONS" L.T.D., με την εμπειρία του και την εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά προϊόντα αποτελεί εγγύηση για την επιλογή λύσης προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας. 

Η Εταιρία μας Εκπονεί Μελέτες αποπληρωμής Χρεών, Βιωσιμότητας επιχειρήσεων με Ρυθμίσεις οφειλών ή και Διαγραφές αυτών ή μέρους, καθιστώντας τις επιχειρήσεις που αναζητούν λύση μαζί μας Βιώσιμες, φέρνοντάς τες μέσα από μία σειρά επιστημονικών και οργανωμένων χειρισμών, σε Πλεονεκτική θέση για τη Συνέχιση και την περαιτέρω Ανάπτυξή τους, αφήνοντας πίσω χρέη του παρελθόντος.


Η εμπειρία μας πάνω στα δανειακά προϊόντα σαν, εξουσιοδοτημένοι και νόμιμοι τραπεζικοί διαμεσολαβητές, μας δίνει πλεονεκτική θέση στις αναδιαρθρώσεις αυτών με βάση τα νέα Οικονομικά δεδομένα.

   Στόχος μας η διασφάλιση του μεγαλύτερου δυνατού οφέλους μέσα από την αναδιάρθρωση και τη διαγραφή των χρεών σας. 

    Είμαστε σε θέση, και μετά από μία επιτυχημένη πορεία, να δίνουμε λύσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις ή ομίλους εταιριών από τον Ελληνικό και το Διεθνή χώρο, συντάσσοντας, ολοκληρώνοντας και υλοποιώντας, οικονομοτεχνικές μελέτες σε συνάρτηση με την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων των Εταιριών του πελατολογίου μας και πέραν της διαγραφής των χρεών τους.

    Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει  Ρυθμίσεις Δανείων
Μπορούμε να προσαρμόσουμε τις οικονομικές οφειλές σας, στα νέα οικονομικά σας δεδομένα βοηθώντας εσάς και την επιχείρησή σας, να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες των καιρών μας.

**Πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα των τραπεζών που συνεργαζόμαστε στην Ελληνική αγορά μπορείτε να βρείτε στα site τους επιλέγοντας την τράπεζα που σας ενδιαφέρει.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και είμαστε πάντα στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση.

Κούλη Βασιλική
Οικονομολόγος
Υπεύθυνη  Τραπεζικού Τμήματος
 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Ή ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΓΚΡΙΣΕΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Συνεργαζόμενες Τράπεζες