ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ασφάλειες όλων των Κλάδων,σε
Συνεργασία με τις Μεγαλύτερες
Ασφαλιστικές Εταιρείες και στις
Χαμηλότερες τιμές της Αγοράς
  ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ
Υπερχρεωμένες Επιχειρήσεις.
Πάρτε Ανάσα.Έμπειροι Οικονομολόγοι.
Ρυθμίζουμε τα Δάνειά σας. Διαγραφές.
Υπευθυνότητα & Επαγγελματισμός
σε όλα τα Στάδια της Διαδικασίας.


  ΑΚΙΝΗΤΑ
Εκτιμήσεις Ακινήτων. Ειδικές Πραγματογνωμοσύνες και Εκτιμήσεις επί Ακίνητης Περιουσίας. Μέλη της Ένωσης Πιστοποιημένων Πραγματογνομώνων Ελλάδας, ΕΠΠΑ
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ
Λόγοι Προτίμησης
 
Συνεντεύξεις
 
Δημοσιεύσεις
 
Σχόλια Πελατών
 
Σχόλια Ειδικών
 
Άρθρα
 
Αστείο & Αλήθεια
 
Στα Σοβαρά
 
Ειδήσεις
 
Πρόγραμμα TV
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


ΚΕΝΤΡΙΚΟ

Αρτέμιδα Αττικής
Λ.Βραυρώνος 211 (6η στάση)
Τ.Κ. 19016
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Τηλ: +30 22940 49597
        +30 22940 45287
        +30 22940 47773
            (8 γραμμές)

Fax: +30 22940 46827


e-mail: financial-solutions@virvilis.grΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

  08:30 έως 20:30
ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

  08:30 έως 21:00
ΠΕΜΠΤΗ

 08:30 έως 16:30 
ΣΑΒΒΑΤΟ
 
08:30 έως 15:30 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
09:00 έως 17:00
ΣΑΒΒΑΤΟ
09:00 έως 13:00

Αναλαμβάνουμε Υποθέσεις Πανελλαδικά
07/05/2018  Τριγμοί λόγω Πλειστηριασμών..
Ακόμη και αν συμφωνούμε απόλυτα ότι δικαίως οι κατά σύστημα κακοπληρωτές πιέζονται και τελικά χάνουν την περιουσία τους, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχθούμε ότι η πλειοψηφία όσων διώκονται από το κράτος δεν πληρώνουν εσκεμμένα τις υποχρεώσεις τους.Η μεγάλη πλειοψηφία είναι άνθρωποι που είχαν διαμορφώσει ένα πλάνο πληρωμής υποχρεώσεων το οποίο όμως πλέον δεν λειτουργεί λόγω κρίσης. Το κλείσιμο επιχειρήσεων, η ανεργία, η μείωση εισοδημάτων, η αύξηση των φόρων ανάγκασε πολλούς να σταματήσουν τις πληρωμές των υποχρεώσεων τους. Και αυτό θα συνεχιστεί. Οι πολίτες είναι υπερχρεωμένοι είτε επειδή πήραν δάνεια τα οποία δεν μπορούσαν να διαχειριστούν, είτε επειδή δεν κατάφεραν να πληρώσουν τις δυσβάστακτες υποχρεώσεις σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές που τους χρέωσε το κράτος. Οι ευρισκόμενοι σε αδυναμία να πληρώσουν θα αυξηθούν, καθώς οι φόροι αυξάνονται διαρκώς και η ύφεση συνεχίζεται.
 
Οι πολιτικές εξελίξεις από εδώ και πέρα θα οδηγούνται από τις επιπτώσεις των πλειστηριασμών ακινήτων. Μια πρώτη ιδέα πήραμε ήδη από τις πρώτες βίαιες αντιδράσεις στους πλειστηριασμούς που ξεκίνησαν οι τράπεζες. Θα ακολουθήσουν πλειστηριασμοί από τις εφορίες και από τα ασφαλιστικά ταμεία, μπορεί και από τους Δήμους.
Σχετική εικόνα
Για τους Έλληνες η κατοικία, είτε είναι πρώτη, είτε είναι στο χωριό, είτε είναι εξοχική, είναι ιερής σημασίας. Η απόκτηση σπιτιού ήταν όνειρο ζωής για αυτούς επί δεκαετίες και δεν δέχονται άτι ξαφνικά θα τους πάρεις το σπίτι για να πληρώσεις τα ελλείμματα του δημοσίου ή για να βγάλεις πρωτογενή πλεονάσματα.
 
Μέχρι τώρα οι πολίτες υπέμεναν γιατί είχαν τρόπο να αμυνθούν στην φορολογική θύελλα: Με τη φοροδιαφυγή, ή με την μη πληρωμή των φόρων. Δεν είχαν, δεν έδιναν. Τώρα έχουν, δεν έχουν, θα πρέπει να βρουν λεφτά για να πληρώσουν ή θα χάσουν τα σπίτια τους. Άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν.
 
Όλοι αυτοί λοιπόν που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν, θα αντιδράσουν πολύ βίαια στην προσπάθεια κατάσχεσης και πλειστηριασμού των ακινήτων τους για τον απλούστατο λόγο ότι θεωρούν πως το κράτος τους κλέβει. Και αυτό θα καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις, όσο και αν επικοινωνιακά η κυβέρνηση προσπαθεί να διαμορφώσει την εντύπωση ότι αυτοί είναι οι πραγματικοί κλέφτες. Ο μεγάλος κλέφτης στην Ελλάδα είναι το κράτος, είναι το ελληνικό δημόσιο, είναι οι πολιτικοί και η δημόσια διοίκηση που θεωρούν δεδομένη την ευημερία τους εις βάρος όλων. Και προκειμένου να τη διατηρήσουν καταληστεύουν τους πολίτες με τους φόρους. Όταν δεν έχει μείνει πια ούτε ένα ευρώ στις τσέπες των πολιτών για να ξεχρεώσουν, τους παίρνουν τα σπίτια.
 
Πολιτικά λοιπόν, οι κατασχέσεις των ακινήτων και οι πλειστηριασμοί θα είναι το μεγάλο πρόβλημα όχι μόνο αυτής της κυβέρνησης, αλλά του πολιτικού συστήματος γενικότερα. Οι πολιτικοί θα κληθούν να αποφασίσουν με ποιόν τρόπο θα περιορίσουν τις δαπάνες του δημοσίου ώστε να μειωθούν τα βάρη προς τους πολίτες και να μπορέσει η οικονομία να ανασάνει και να αναπτυχθεί. Είναι γνωστό σε όλους ότι οι πολύ υψηλοί φόροι δεν πληρώνονται και ότι από ένα σημείο και μετά όσο ανεβαίνει η φορολογική επιβάρυνση, τόσο πέφτουν τα δημόσια έσοδα.
 
Πριν από πολλά χρόνια, τη δεκαετία του ’90, είχαν ρωτήσει τον τότε Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Δημήτρη Χαλικιά, γιατί δεν υλοποιεί τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν επιτρέπει στις τράπεζες να δίνουν καταναλωτικά, προσωπικά δάνεια και κάρτες. Είχε απαντήσει ότι οι Έλληνες είναι λαός καταθετών και όχι δανειοληπτών. Δεν έχουν εκπαιδευθεί για να διαχειριστούν ένα δάνειο, δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν. Είχε επίσης πει ότι αν απελευθερώσει τα δάνεια, οι τράπεζες θα χορηγούν αφειδώς σε όλους για να αυξάνουν τα κέρδη τους και σε μια δεκαετία όλα τα ελληνικά νοικοκυριά θα είναι πτωχευμένα. Ο σοφός, όπως αποδεικνύεται τώρα διοικητής, καθυστέρησε όσο μπορούσε την εφαρμογή αυτών των ευρωπαϊκών οδηγιών. Και όταν πλέον απελευθερώθηκαν τα δάνεια, οι τράπεζες πράγματι έδιναν αφειδώς πετυχαίνοντας κερδοφορίες μοναδικές σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Η ώρα του απολογισμού όμως ήρθε τώρα για όλους. Για τις πτωχευμένες ελληνικές τράπεζες που συντηρούνται με μηχανική υποστήριξη, για το πτωχευμένο ελληνικό δημόσιο που δεν λέει να περιοριστεί και να προσαρμοστεί στις συνθήκες, για τις επιχειρήσεις που έπαιρναν δάνεια και τα ξόδευαν σε σπατάλες και πολυτέλειες.
Και καλούνται οι πολίτες να πληρώσουν τα πάντα. ΚΑΙ τις τράπεζες, ΚΑΙ το δημόσιο ΚΑΙ την κοινωνική πολιτική της «αριστερής» κυβέρνησης. Και να τα πληρώσουν αυτά αφού ήδη έχουν χάσει την εργασία τους, το εισόδημα τους, τη σύνταξη τους, τις αποταμιεύσεις του σε ελληνικά ομόλογα που κουρεύτηκαν, τις αποταμιεύσεις τους σε τραπεζικές μετοχές που εκμηδενίστηκαν, τις καταθέσεις τους που κατασχέθηκαν. Ορμούν λοιπόν όλοι αυτοί, τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία φωνάζοντας:«ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΕΣ !!» και κουνώντας το δάχτυλο αυστηρά, να πάρουν τα σπίτια, αφού πρώτα τους έχουν πάρει τα λεφτά και τις δουλειές.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΠΑΓΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Τι θα συμβεί λοιπόν; Θα υπάρξει βίαιη αντίδραση που θα οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις. Αυτό θα συμβεί. Οι πολιτικοί σχεδιασμοί για το πότε θα γίνουν εκλογές θα ανατραπούν και η κυβέρνηση θα ψάχνει τρόπο να αντέξει την κοινωνική αγανάκτηση, ή πόρτες και παράθυρα για να ξεφύγει.
 
www.virvilis.gr
 
 
  ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
04/06/2019
Προστασία α` Κατοικίας
  Τι προβλέπει η τροπολογία για την προστασία της α` κατοικίας
  περισσότερα
26/02/2019
Ρύθμιση για Λίγους..
  Προϋποθέσεις για ελάχιστους ο νέος νόμος..
  περισσότερα
07/02/2019
Ολική Ρύθμιση Οφειλών..
  Ρύθμιση για όλους και παντού..
  περισσότερα
18/01/2019
Πρώτη Κατοικία..
  Έρχεται Σχέδιο Διάσωσης για Όλους..
  περισσότερα
03/12/2018
Εξωδικαστικός Συμβιβασμός
  Η Πλατφόρμα Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών
  περισσότερα
07/05/2018
Τριγμοί λόγω Πλειστηριασμών..
  το πιο σοβαρό θέμα..
  περισσότερα
18/04/2018
Μη Τολμήσουν..
  μη το Διανοηθούν καν..
  περισσότερα
14/03/2018
Χρέη Επιχειρήσεων..
  Σανίδα Σωτηρίας..
  περισσότερα
15/03/2016
Απόφαση Κόλαφος..
  Συνυπεύθυνες οι Τράπεζες..
  περισσότερα
06/03/2012
Τι αλλάζει στις εισπρακτικές εταιρείες
  Πως προστατέυονται οι καταναλωτές
  περισσότερα
11/08/2011
Η Πρώτη Απόφαση
  Δημοσιεύτηκε η Πρώτη Απόφαση Στη Θεσσαλονίκη
  περισσότερα
05/07/2011
Λειτουργία του blog.virvilis.gr
  Μπορείτε να ενημερωθείτε, να σχολιάσετε και να ρωτήσετε.
  περισσότερα
  Εγγραφή σε Newsletter
Διεύθυνση Email:
Επιβεβαίωση Email:
:
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
Για σύνταξη οικονομοτεχνικής μελέτης για εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
περισσότερα
 
ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ρυθμίσεις Οφειλών Επιχειρηματιών...
περισσότερα
 
ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Το Τραπεζικό Μας Τμήμα Είναι Έτοιμο....
περισσότερα
 
ΚΑΡΙΕΡΑ
Προϋποθέσεις Συνεργασίας με την Εταιρία μας
περισσότερα
 
ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΦΟΒΟ
Η Ψυχολογία Στην Κρίση...
περισσότερα
 
blog.virvilis.gr
Επισκεφθείτε το BLOG μας
περισσότερα